Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Welkom bij onze coaching pagina.


Als holistic coach kijk ik met jou mee naar je gevoelens, gedachten en patronen over onderwerpen die jij tegenkomt, in vastloopt of waar je graag aan wil werken. Ook kijk ik graag met je mee hoe je je lichamelijk voelt.

Coaching heeft een bevrijdende werking, het geeft moed en inzicht.

Ik kan je helpen je inzicht te geven in problemen waar je tegen aanloopt hiervoor maak ik dankbaar gebruik van een sterk ontwikkelde intuitie en ervaring.. Het kan heel bevrijdend en troostend werken om heldere informatie voor jezelf te ontvangen waardoor je verder kunt.

Jezelf op een diepere laag begrijpen, geeft zelfvertrouwen en ontspanning. het verminderd angsten.

Bewuster leven geeft de mogelijkheid om je manier van leven te kiezen.

Welke manier van leven past echt bij jou? Van welke gedrag of gedachtenpatronen zou je graag los willen komen. Aan jezelf werken is niet altijd makkelijk maar maakt wel gelukkiger. Het dichter bij jezelf komen helpt om je leven in te richten zoals jij dat graag zou willen. Je dromen te realiseren, en mensen te ontmoeten die je versterken. en inspireren.


Verder werk ik samen met jou aan het sterker maken van je eigen basis, ieder mens heeft pijn opgelopen op zijn pad. Dit kan jeugdtrauma zijn, maar ook andere gebeurtenissen zoals ziekte , verlies of pijnlijke relaties. Het opruimen van oude pijn maakt het leven leefbaarder, stabieler.

Ik help jou je eigen kracht te hervinden en in te zetten.

Je bent welkom !

Holistic coach medium Maaike DrummenWandel coaching is wat mij betreft mijn favoriete manier van coaching. De natuur helpt mee. Het buiten lopen voert spanningen af en brengt mensen uit hun hoofd. We leven allemaal in een wereld waarin we eigenlijk teveel prikkels binnen krijgen. Tel daar bij op dat mensen eigenlijk te weinig buiten zijn en je hebt een voedingsbodem voor stress en vermoeidheid.

Zelf heb ik geen makkelijke levensweg gelopen, dit maakt dat ik veel begrip en invoelingsvermogen heb ontwikkeld naar anderen.

Graag help ik je op weg in samenwerking met de natuur om je weer gelukkiger en sterker te laten voelen.

Ik heb mijn vaardigheden geleerd van een hele goede coach die de stok aan mij heeft doorgegeven. In combinatie met mijn eigen levenservaring voor mij heel erg waardevol.

Graag loop ik af en toe met je mee op jouw levenspad.

Wandelcoach, Sam van Maren 

 

Er is ook een mogelijkheid voor een telefonisch consult. Je stuurt ons een whatssapp bericht en dan plannen we een telefonische afspraak van 30 minuten in. Vervolgens stuur je ons het onderwerp of een vraag waar je over wil praten zodat we ons voor kunnen bereiden om jou zo goed mogelijk te adviseren. 

(betaling vooraf met betaalverzoek)

www.holisticcoachingsoulscapes.nl

Vindbaar op : www.integraalgezondheidscentrumzaltbommel.nl ​

Bij therapeuten op het logo van holistic coaching Soulscapes klikken.

Voor tarief zie hieronder :Praktijk voor holistic coaching​

Soulscapes

Integraal gezondheidscentrum Zaltbommel

de Virieusingel 8

Afspraken telefonisch : 0641997576

Consult :  € 65 voor 60 minuten

telefonisch consult :€ 25  voor 30 minuten


Betaling contant gepast , of met een betaalverzoek na afloop van het gesprek

gesprek minder dan 24 uur van te voren geannuleerd wordt in rekening gebracht 

Welkom !